Nabídka programů

Expertní inženýrství
v dopravě

Prezenční 2 roky Zakončeno titulem Ing.

Obor Expertní inženýrství v dopravě vás naučí odhalovat příčiny dopravních nehod, ocenit auta nebo napsat znalecký posudek. Zjistíte, jak správně tlumočit technickou hatmatilku právníkům nebo jak fungují dopravní společnosti. Naučíte se od každého trochu – trochu práva, trochu managementu, trochu techniky a trochu ekonomiky. Nakonec budete vědět o dopravě všechno podstatné, od konstrukce vozidel a silnic, přes její organizaci a řízení, až po analýzu negativních následků.
Po absolvování studia o vás budou mít zájem nejen spediční a logistické společnosti, ale především pojišťovny. Neztratíte se ani ve státní správě či u policie. Pro automobilky a organizace dopravního výzkumu pak budete velmi zajímavým uchazečem. Když budete odvážní, můžete začít podnikat v dopravě na vlastní pěst nebo u nás pokračujte jako doktorandi.

E-přihláška

Na dopravu jsme machři

  • 99 %

    studentů projde u přijímaček

  • 76,7 %

    studentů úspěšně dokončí studium

  • 95 %

    absolventů najde do měsíce práci

  • 27.000 Kč

    je průměrný nástupní plat absolventů

1. ročník

Strojař, ekonom, právník, psycholog, rizikář, to všechno studovali vaši kolegové, takže do jara si navzájem srovnáte znalosti. Sem tam se dostanete na nějakou exkurzi, např. do výroby aut, výroby pneumatik, výroby světel, ale taky třeba na pitevnu nebo na parkoviště, kde celníci kontrolují kamiony. V rámci cvičení se podíváte na auta hodně zblízka v dílnách.

Všechny své vědomosti předají
a v těžkých chvílích vás podrží

Předchozí Následující

Čím se zrovna bavíme?

    Pojďte na ÚSI!

    Jak se dostat na ÚSI