Ing.

Štěpánka Trachtová

Ph.D.

FCH, ÚCHPBT – odborný asistent

+420 54114 9476
trachtova@fch.vut.cz

Odeslat VUT zprávu

Ing. Štěpánka Trachtová, Ph.D.

Projekty

  • 2024

    Současná aktuální témata moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2024, ukončení: 28.02.2025
    Detail

  • 2023

    Aktuální problémy a přístupy k výzkumu v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2023, ukončení: 28.02.2024
    Detail

  • 2017

    Progresivní postupy zpracování a hodnocení potravin a valorizace potravinářských odpadů, zahájení: 01.03.2017, ukončení: 28.02.2018
    Detail

  • 2016

    Mikrobiologický monitoring deponií elektrárenských popílků, zahájení: 03.06.2016, ukončení: 30.12.2016
    Detail

    Vývoj a aplikace progresivních postupů výroby, zpracování a hodnocení bezpečnosti a kvality potravin, potravinářských surovin a jejich složek, zahájení: 01.03.2016, ukončení: 28.02.2017
    Detail

  • 2013

    GP13-32840P, Vývoj metody pro studium enkapsulace magnetických nano- a mikročástic pomocí polymerázové řetězové reakce v reálném čase, zahájení: 01.02.2013, ukončení: 24.11.2016
    Detail

    Vývoj nových postupů v potravinářských technologiích , jejich kontrole a bezpečnosti., zahájení: 01.01.2013, ukončení: 31.12.2013
    Detail

  • 2011

    Modernizace postupů kontroly a přípravy technologických postupů při výrobě potravin, potravinových doplňků a využití odpadů z potravinářských výrob, zahájení: 01.01.2011, ukončení: 31.12.2011
    Detail

  • 2010

    Studium potravin a potravinových doplňků z pohledu zvýšení jejich bezpečnosti, zdraví prospěšnosti, autentičnosti a využití odpadů, které vznikají při zpracování surovin pro potravinářské účely., zahájení: 01.01.2010, ukončení: 31.12.2010
    Detail

  • 2009

    Moderní genetické diagnostické metody v molekulární biotechnologii., zahájení: 01.01.2009, ukončení: 31.12.2009
    Detail