Detail předmětu

Analýza potravin

FCH-DCO_ANPAk. rok: 2014/2015

Jazyk výuky

čeština

Počet kreditů

2

Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody

Výuka předmětu je realizována formou: individuální konzultace. Vyučujícím a studentům je k dispozici e-learningový systém (LMS Moodle).

Základní literatura

KUBÁŇ, V. a KUBÁŇ, P.: Analýza potravin, Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2007, 203 stran ISBN:978-80-7375-036-7
LEES, M.: Food authenticity and traceability, CRC Press, 2003, ISBN: 978-0-8493-1763-7
PICÓ, I.: Food toxicants analysis, Elsevier,The Netherlands,2007, 762pp. ISBN: 978-0-444-52843-8

Doporučená literatura

Rui M. S. Cruz, Igor Khmelinskii, Margarida Vieira: Methods in Food Analysis. CRC Press, 2014, 256 p. (CS)

Zařazení předmětu ve studijních plánech

  • Program DKCP_CHTP doktorský

    obor DKCO_CHTP , 2 ročník, zimní semestr, povinně volitelný

  • Program DPCP_CHTP doktorský

    obor DPCO_CHTP , 2 ročník, zimní semestr, povinně volitelný