Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
doc. Ing.
Ph.D.
FCH, ÚCHPBT – docent
+420 54114 9475, +420 54114 9353, +420 54114 9574vitova@fch.vut.cz
Odeslat VUT zprávu
2020
SÝKORA, M.; VÍTOVÁ, E. Determination of biogenic amines in Swiss and Dutch type cheeses. 2020. p. 72-73.
2006
VÍTOVÁ, E. Základy senzorické analýzy potravin. 2006.
2005
VÍTOVÁ, E. Základy senzorické analýzy potravin. 2005.
2004
VÍTOVÁ, E. Hygiena potravin. Hygiena potravin. FCH VUT v Brně: VUT v Brně, 2004. s. 1-128. ISBN: 80-214-2680-2.
VÍTOVÁ, E. Senzorická analýza potravin. 2004.
*) Citace se generují jednou za 24 hodin.