Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikačního výsledku
POŘÍZKA, J.; DIVIŠ, P.; OMELKOVÁ, J.
Originální název
Influence of the different farming systems on elemental content of Vitis vinifera and on antioxidant properties of wine
Anglický název
Druh
Abstrakt
Originální abstrakt
In this work an ICPMS technique and EPR technique was used for the dermination of the influence of different agriculture techniques on elemental content of Vitis vinifera and on antioxidant properties of wine
Anglický abstrakt
Klíčová slova
ICP-MS, wine, authenticity, farming systems
Klíčová slova v angličtině
Autoři
Rok RIV
2013
Vydáno
01.10.2012
ISBN
978-80-223-3292-7
Kniha
European symposium on atomic spectrometry 2012 - Book of abstracts
Strany od
181
Strany do
Plný text v Digitální knihovně
http://hdl.handle.net/
BibTex
@misc{BUT94475, author="Jaromír {Pořízka} and Pavel {Diviš} and Jiřina {Omelková}", title="Influence of the different farming systems on elemental content of Vitis vinifera and on antioxidant properties of wine", booktitle="European symposium on atomic spectrometry 2012 - Book of abstracts", year="2012", pages="181--181", isbn="978-80-223-3292-7", note="Abstract" }