Detail publikačního výsledku

Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít

ŠTOUDKOVÁ, H.; FIŠERA, M.; ZEMANOVÁ, J.; LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.

Originální název

Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít

Anglický název

Extraction of volatile aroma compounds using molecular sieves

Druh

Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus

Originální abstrakt

Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít

Anglický abstrakt

Extraction of volatile aroma compounds using molecular sieves

Klíčová slova v angličtině

molecular sieves, cheese, GC

Autoři

ŠTOUDKOVÁ, H.; FIŠERA, M.; ZEMANOVÁ, J.; LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.

Vydáno

21.09.2005

Nakladatel

STU Bratislava

Místo

Bratislava

ISSN

1336-6831

Periodikum

Súčasný stav a perspektívy analytickej chémie v praxi

Svazek

3

Číslo

2

Stát

Slovenská republika

Strany od

10

Strany do

18

Strany počet

8

BibTex

@article{BUT46367,
  author="Hana {Burianová} and Miroslav {Fišera} and Jana {Zemanová} and Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová}",
  title="Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít",
  journal="Súčasný stav a perspektívy analytickej chémie v praxi",
  year="2005",
  volume="3",
  number="2",
  pages="10--18",
  issn="1336-6831"
}