Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikačního výsledku
ŠTOUDKOVÁ, H.; FIŠERA, M.; ZEMANOVÁ, J.; LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.
Originální název
Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít
Anglický název
Extraction of volatile aroma compounds using molecular sieves
Druh
Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus
Originální abstrakt
Anglický abstrakt
Klíčová slova v angličtině
molecular sieves, cheese, GC
Autoři
Vydáno
21.09.2005
Nakladatel
STU Bratislava
Místo
Bratislava
ISSN
1336-6831
Periodikum
Súčasný stav a perspektívy analytickej chémie v praxi
Svazek
3
Číslo
2
Stát
Slovenská republika
Strany od
10
Strany do
18
Strany počet
8
BibTex
@article{BUT46367, author="Hana {Burianová} and Miroslav {Fišera} and Jana {Zemanová} and Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová}", title="Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít", journal="Súčasný stav a perspektívy analytickej chémie v praxi", year="2005", volume="3", number="2", pages="10--18", issn="1336-6831" }