Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikačního výsledku
LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.; BUŇKA, F.; ZEMANOVÁ, J.; VÍTOVÁ, E.
Originální název
The Simple Method for Analysis of Fatty Acids in Food.
Anglický název
Druh
Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus
Originální abstrakt
Anglický abstrakt
Klíčová slova
fatty acids
Klíčová slova v angličtině
Autoři
Vydáno
20.09.2005
Nakladatel
ČSCH
Místo
Brno
ISSN
0009-2770
Periodikum
CHEMICKE LISTY
Svazek
99
Číslo
1
Stát
Česká republika
Strany od
311
Strany do
313
Strany počet
2
BibTex
@article{BUT46365, author="Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera} and František {Buňka} and Jana {Zemanová} and Eva {Vítová}", title="The Simple Method for Analysis of Fatty Acids in Food.", journal="CHEMICKE LISTY", year="2005", volume="99", number="1", pages="311--313", issn="0009-2770" }