Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikačního výsledku
ZEMANOVÁ, J.; VÍTOVÁ, E.; HADRA, L.; FIŠERA, M.
Originální název
Analysis of peptides in mould cheese during ripening
Anglický název
Druh
Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus
Originální abstrakt
Anglický abstrakt
Klíčová slova v angličtině
peptides, mould cheeses, ripening
Autoři
Vydáno
05.09.2004
Nakladatel
Wiley
Místo
Norwich
ISSN
1075-2617
Periodikum
JOURNAL OF PEPTIDE SCIENCE
Svazek
2004
Číslo
10
Stát
Spojené království Velké Británie a Severního Irska
Strany od
267
Strany počet
1
BibTex
@article{BUT45972, author="Jana {Zemanová} and Eva {Vítová} and Luboš {Hadra} and Miroslav {Fišera}", title="Analysis of peptides in mould cheese during ripening", journal="JOURNAL OF PEPTIDE SCIENCE", year="2004", volume="2004", number="10", pages="1", issn="1075-2617" }