Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikačního výsledku
VÍTOVÁ, E.
Originální název
Srovnání různých způsobů izolace těkavých látek z plísňového sýra Niva
Anglický název
Comparison of different methods of isolation volatiles from Niva cheese
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Důležitou součástí aroma a chuti sýrů jsou těkavé látky. Práce se zabývá porovnáním různých způsobů izolace těkavých látek z plísňových sýrů - headspace, mikroextrakce na pevnou fázi a destilace s vodní parou.
Anglický abstrakt
Klíčová slova v angličtině
Aroma, cheese, volatile compounds
Autoři
Vydáno
24.05.2001
Nakladatel
Skalský Dvůr
Místo
Kniha
Sborník XXXII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Strany od
58
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT3304, author="Eva {Vítová}", title="Srovnání různých způsobů izolace těkavých látek z plísňového sýra Niva", booktitle="Sborník XXXII. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin", year="2001", pages="1", publisher="Skalský Dvůr", address="Skalský Dvůr" }