Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikačního výsledku
ZEMANOVÁ, J.; ŠTOUDKOVÁ, H.; LAŠTOVIČKOVÁ, M.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.; BŘEZINA, P.
Originální název
Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF
Anglický název
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Anglický abstrakt
Klíčová slova v angličtině
bitter peptides, Niva Cheese, MALDI-TOF
Autoři
Vydáno
26.01.2006
Nakladatel
VŠCHT Praha
Místo
Praha
ISBN
80-7080-620-6
Kniha
Mléko a sýry 2006
Strany od
172
Strany do
176
Strany počet
5
BibTex
@inproceedings{BUT25125, author="Jana {Zemanová} and Hana {Burianová} and Markéta {Laštovičková} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová} and Pavel {Březina}", title="Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF", booktitle="Mléko a sýry 2006", year="2006", pages="172--176", publisher="VŠCHT Praha", address="Praha", isbn="80-7080-620-6" }