Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikačního výsledku
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; LAZÁRKOVÁ, Z.; ZEMANOVÁ, J.
Originální název
Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography
Anglický název
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Anglický abstrakt
Klíčová slova
processed cheese, aroma
Klíčová slova v angličtině
Autoři
Vydáno
11.09.2006
Nakladatel
Univerzita Pardubice
Místo
Pardubice
ISBN
80-7194-855-1
Kniha
sborník
Edice
3
Strany od
151
Strany do
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT21651, author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Zuzana {Lazárková} and Jana {Zemanová}", title="Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography", booktitle="sborník", year="2006", series="3", number="2", pages="151--151", publisher="Univerzita Pardubice", address="Pardubice", isbn="80-7194-855-1" }