Detail publikačního výsledku

Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography

LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; LAZÁRKOVÁ, Z.; ZEMANOVÁ, J.

Originální název

Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography

Anglický název

Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography

Druh

Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus

Originální abstrakt

Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography

Anglický abstrakt

Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography

Klíčová slova

processed cheese, aroma

Klíčová slova v angličtině

processed cheese, aroma

Autoři

LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; ŠTOUDKOVÁ, H.; LAZÁRKOVÁ, Z.; ZEMANOVÁ, J.

Vydáno

11.09.2006

Nakladatel

Univerzita Pardubice

Místo

Pardubice

ISBN

80-7194-855-1

Kniha

sborník

Edice

3

Strany od

151

Strany do

151

Strany počet

1

BibTex

@inproceedings{BUT21651,
  author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Zuzana {Lazárková} and Jana {Zemanová}",
  title="Determination of Volatile Compounds in Processed cheese by Gas Chromatography",
  booktitle="sborník",
  year="2006",
  series="3",
  number="2",
  pages="151--151",
  publisher="Univerzita Pardubice",
  address="Pardubice",
  isbn="80-7194-855-1"
}