Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikačního výsledku
ŠTOUDKOVÁ, H.; VÍTOVÁ, E.; LOUPANCOVÁ, B.; FIŠERA, M.
Originální název
Využití různých způsobů extrakce pro analýzu aroma látek sýra Niva
Anglický název
Analyse aroma substances of cheese Niva Using various ways of extraction
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Anglický abstrakt
Use of various ways of extraction for analysis of Niva cheese aroma
Klíčová slova v angličtině
GC, SPME, molecular sieves, cheese
Autoři
Vydáno
20.09.2006
Místo
Praha
ISBN
80-7080-620-6
Kniha
sborník
Edice
3
Strany od
166
Strany do
172
Strany počet
6
BibTex
@inproceedings{BUT19343, author="Hana {Burianová} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová} and Miroslav {Fišera}", title="Využití různých způsobů extrakce pro analýzu aroma látek sýra Niva", booktitle="sborník", year="2006", series="3", number="1", pages="166--172", address="Praha", isbn="80-7080-620-6" }