Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikačního výsledku
BENDOVÁ, A.; UHLÍŘOVÁ, R.; MÁROVÁ, I.
Originální název
Characterization and utilization of extracts from Spirulina and Chlorella vulgaris in food products
Anglický název
Druh
Abstrakt
Originální abstrakt
Microalgal and cyanobacterial biomass is a rich source of many diverse substances that can be used as food and medicines by humans. Due to this, the primary goals of the study were to characterize extracts from Chlorella vulgaris and Spirulina.
Anglický abstrakt
Klíčová slova
Spirulina, Chlorella vulgaris, extracts, encapsulation, food application
Klíčová slova v angličtině
Autoři
Vydáno
01.02.2023
Nakladatel
The Eurobiotech Journal
Kniha
European Biotechnology Congress 2022 - Poster Presentation Abstracts
Edice
7
Strany od
39
Strany do
40
Strany počet
2
URL
https://sciendo.com/article/10.2478/ebtj-2023-0004
BibTex
@misc{BUT180533, author="Agáta {Bendová} and Renata {Uhlířová} and Ivana {Márová}", title="Characterization and utilization of extracts from Spirulina and Chlorella vulgaris in food products", booktitle="European Biotechnology Congress 2022 - Poster Presentation Abstracts", year="2023", series="7", edition="1", pages="39--40", publisher="The Eurobiotech Journal", url="https://sciendo.com/article/10.2478/ebtj-2023-0004", note="Abstract" }