Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikačního výsledku
VÍTOVÁ, E.; LACHOVÁ, H.; LOUPANCOVÁ, B.
Originální název
Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů
Anglický název
Influence of some ingredients on sensory quality of flavoured cottage cheese
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Anglický abstrakt
Klíčová slova v angličtině
sensory quality, flavoured cottage cheese
Autoři
Vydáno
20.01.2005
Nakladatel
Česká společnost chemická
Místo
VŠCHT Praha
ISBN
80-86238-48-2
Kniha
Sborník Mléko a sýry 2005
Edice
4
Strany od
10
Strany do
Strany počet
1
BibTex
@inproceedings{BUT16237, author="Eva {Vítová} and Hana {Lachová} and Blanka {Loupancová}", title="Vliv různých přísad na senzorickou jakost ochucených tvarohů", booktitle="Sborník Mléko a sýry 2005", year="2005", series="4", number="4", pages="10--10", publisher="Česká společnost chemická", address="VŠCHT Praha", isbn="80-86238-48-2" }