Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikačního výsledku
LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; FIŠERA, M.; HROZOVÁ, L.
Originální název
Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.
Anglický název
Druh
Stať ve sborníku v databázi WoS či Scopus
Originální abstrakt
Anglický abstrakt
Klíčová slova v angličtině
FA, processed cheese, GC
Autoři
Vydáno
12.09.2005
Nakladatel
Univerzita Pardubice
Místo
Pardubice
ISBN
80-7194-771-7
Kniha
sborník
Edice
1
Strany od
266
Strany do
Strany počet
BibTex
@inproceedings{BUT16201, author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Miroslav {Fišera} and Lenka {Hrozová}", title="Determination of Fatty Acids in Processed Cheese by Gas Chromatography.", booktitle="sborník", year="2005", series="1", number="8", pages="266--266", publisher="Univerzita Pardubice", address="Pardubice", isbn="80-7194-771-7" }