Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikačního výsledku
JUGL, A.; PEKAŘ, M.
Originální název
Study of electrostatic interactions between hyaluronan and amino acids
Anglický název
Druh
Abstrakt
Originální abstrakt
This paper focuses mainly on the use of isothermal titration calorimetry and high-resolution ultrasonic spectroscopy in the study of interactions between negatively charged polysaccharide hyaluronan and positively charged amino acids.
Anglický abstrakt
Klíčová slova
isothermal titration calorimetry, high resolution ultrasonic spectroscopy, hyaluronan, amino acid
Klíčová slova v angličtině
Autoři
Vydáno
09.06.2019
Nakladatel
International Society of Hyaluronan Sciences
Místo
Cardiff
Kniha
Hyaluronan 2019
Edice
1st
Strany od
75
Strany do
Strany počet
1
BibTex
@misc{BUT157455, author="Adam {Jugl} and Miloslav {Pekař}", title="Study of electrostatic interactions between hyaluronan and amino acids", booktitle="Hyaluronan 2019", year="2019", series="1st", pages="75--75", publisher="International Society of Hyaluronan Sciences", address="Cardiff", note="Abstract" }