Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikačního výsledku
VESPALCOVÁ, M.; LOŠKOVÁ, T.; JUREČKOVÁ, Z.; ŠTURSA, V.; POŘÍZKA, J.; DIVIŠ, P.
Originální název
Processing of pomace from chokeberry and elderberry
Anglický název
Druh
Abstrakt
Originální abstrakt
The aim of this study was to prepare extracts from chokeberry and elderberry pomaces and to determine their selected chemical parameters, which are important for the use in food industry.
Anglický abstrakt
Klíčová slova
chokeberry, elderberry, pomace, anthocyanins, phenolics, food colorant
Klíčová slova v angličtině
Autoři
Rok RIV
2019
Vydáno
03.09.2018
Kniha
7th Meeting on Chemistry and Life 2018. Book of abstracts
Strany od
71
Strany do
Strany počet
1
BibTex
@misc{BUT150191, author="Milena {Vespalcová} and Tereza {Lošková} and Zuzana {Jurečková} and Václav {Štursa} and Jaromír {Pořízka} and Pavel {Diviš}", title="Processing of pomace from chokeberry and elderberry", booktitle="7th Meeting on Chemistry and Life 2018. Book of abstracts", year="2018", pages="71--71", note="Abstract" }