Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikačního výsledku
KAVŘÍK, R.; NEVRLÁ, J.; ČÁSLAVSKÝ, J.; ŘEHŮŘKOVÁ, I.; RUPRICH, J.
Originální název
Monitoring of chlorate and perchlorate in Czech food basket
Anglický název
Druh
Abstrakt
Originální abstrakt
The aim of this study is development of LC-MS/MS method for determination of these two substances in food. The pre-treatment of samples is developed and optimized for different matrices.
Anglický abstrakt
Klíčová slova
chlorate, perchlorate, dietary exposure, LC-MS/MS
Klíčová slova v angličtině
Autoři
Rok RIV
2016
Vydáno
02.09.2015
Nakladatel
Brno, University of Technology
Místo
Brno
ISBN
978-80-214-5228-2
Kniha
Book of Abstracts
Edice
first
Strany od
55
Strany do
56
Strany počet
2
BibTex
@misc{BUT121034, author="KAVŘÍK, R. and NEVRLÁ, J. and ČÁSLAVSKÝ, J. and ŘEHŮŘKOVÁ, I. and RUPRICH, J.", title="Monitoring of chlorate and perchlorate in Czech food basket", booktitle="Book of Abstracts", year="2015", series="first", pages="55--56", publisher="Brno, University of Technology", address="Brno", isbn="978-80-214-5228-2", note="Abstract" }