doc. Ing.

Vojtěch Enev

Ph.D.

FCH, ÚFSCH – docent

+420 54114 9470
enev@fch.vut.cz

Odeslat VUT zprávu

doc. Ing. Vojtěch Enev, Ph.D.

Výsledky s dopadem do praxe

  • 2020

    SALAŠ, P.; LOŠÁK, M.; VYMYSLICKÝ, T.; PEKAŘ, M.; ROŽNOVSKÝ, J.; RAAB, S.; ENEV, V.; KNOTOVÁ, D.; VLK, R.; ŠEVČÍKOVÁ, M.; KALINA, M.; PELIKÁN, J.: xx; Využití obalovaného osiva pro zakládání porostů trav a jetelovin. xx. URL: https://usmzr.zf.mendelu.cz/wcd/w-zf-usmzr/clanky/2021/metodika_wasp_osivo.pdf. (Metodiky certifikované)
    Detail

    SALAŠ, P.; VYMYSLICKÝ, T.; LOŠÁK, M.; PEKAŘ, M.; BURGOVÁ, J.; CHOVANČÍKOVÁ, E.; ENEV, V.; KNOTOVÁ, D.; ROŽNOVSKÝ, J.; FRYDRYCH, J.; KALINA, M.; PELIKÁN J.: xx; Využití pomocných půdních látek pro zlepšení vitality extenzivně využívaných ploch v suchem ohrožených oblastech ČR. xx. URL: https://usmzr.zf.mendelu.cz/wcd/w-zf-usmzr/clanky/2021/metodika_ppl_travnik.pdf. (Metodiky certifikované)
    Detail

  • 2018

    ENEV, V.; SOVOVÁ, Š.; RYBÁRIK, J.; KUBÍKOVÁ, L.; KLUČÁKOVÁ, M.; PEKAŘ, M. Fyzikálně-chemická charakterizace huminových kyselin izolovaných z vermikompostu a statkového hnoje. Centrum materiálového výzkumu, VUT v Brně: Centrum materiálového výzkumu, 2018. s. 1-6.
    Detail

  • 2017

    ENEV, V.; SEDLÁČEK, P.; KUBÍKOVÁ, L.; SMILEK, J. Optimalizace reologických vlastností vzorku lignohumátu. Centrum materiálového výzkumu VUT v Brně: 2017. s. 1-8.
    Detail

    ENEV, V.; SEDLÁČEK, P.; KUBÍKOVÁ, L.; POŘÍZKA, J.; KALINA, M. Fyzikálně-chemická analýza komerčního lignohumátu MAX. Centrum materiálového výzkumu VUT v Brně: 2017. s. 1-19.
    Detail

    ENEV, V.; KUBÍKOVÁ, L.; POŘÍZKA, J.; KLUČÁKOVÁ, M.; PEKAŘ, M. Fyzikálně-chemická analýza humátů izolovaných z lignitu a Leonarditu. Centrum materiálového výzkumu, VUT v Brně: Centrum materiálového výzkumu, 2017. s. 1-8.
    Detail

    SEDLÁČEK, P.; BARTONÍČKOVÁ, E.; MÁSILKO, J.; ENEV, V.; SOLNÝ, T. Kompletní materiálová charakterizace vzorků půd, biouhlů a směsí půd-biouhel (Etapa I). 2017. s. 1-7.
    Detail

*) Citace se generují jednou za 24 hodin.