Detail publikace

Souhrnná výzkumná zpráva SR18757060: Rešerše technických řešení v oblasti rychlého měření proudu a vysokého napětí spolu s uložením a zpracováním dat při vzorkování vyšším než 100 MHz.

KUBÍČEK, M.

Originální název

Souhrnná výzkumná zpráva SR18757060: Rešerše technických řešení v oblasti rychlého měření proudu a vysokého napětí spolu s uložením a zpracováním dat při vzorkování vyšším než 100 MHz.

Anglický název

Summary report for project SR18757060: Research of technical solutions in the area of ​​fast current and high voltage measurement together with data storage and processing at sampling rates higher than 100 MHz.

Typ

souhrnná výzkumná zpráva - smluv. výzkum

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Tato studie popisuje možná technická řešení vzorkovačů pro měření napětí a proudů elektrických výbojů v extrémních podmínkách. Tato studie popisuje možná technická řešení vzorkovačů pro měření napětí a proudů elektrických výbojů v extrémních podmínkách. Tato studie popisuje možná technická řešení vzorkovačů pro měření napětí a proudů elektrických výbojů v extrémních podmínkách.

Anglický abstrakt

This study describes possible technical solutions for samplers to measure voltage and currents of electrical discharges under extreme conditions. This study describes possible technical solutions for samplers to measure voltage and currents of electrical discharges under extreme conditions. This study describes possible technical solutions for samplers to measure voltage and currents of electrical discharges under extreme conditions.

Klíčová slova

Měření, elektrický výboj, vzorkování

Klíčová slova v angličtině

Measurement, electrical discharge, sampling

Autoři

KUBÍČEK, M.

Vydáno

4. 9. 2017

Strany od

1

Strany do

22

Strany počet

22

BibTex

@misc{BUT137594,
  author="Michal {Kubíček}",
  title="Souhrnná výzkumná zpráva SR18757060: Rešerše technických řešení v oblasti rychlého měření proudu a vysokého napětí spolu s uložením a zpracováním dat při vzorkování vyšším než 100 MHz.",
  year="2017",
  pages="1--22",
  note="summary research report - contract. research"
}