Publication detail

Souhrnná výzkumná zpráva SR18757060: Rešerše technických řešení v oblasti rychlého měření proudu a vysokého napětí spolu s uložením a zpracováním dat při vzorkování vyšším než 100 MHz.

KUBÍČEK, M.

Original Title

Souhrnná výzkumná zpráva SR18757060: Rešerše technických řešení v oblasti rychlého měření proudu a vysokého napětí spolu s uložením a zpracováním dat při vzorkování vyšším než 100 MHz.

English Title

Summary report for project SR18757060: Research of technical solutions in the area of ​​fast current and high voltage measurement together with data storage and processing at sampling rates higher than 100 MHz.

Type

summary research report - contract. research

Language

Czech

Original Abstract

Tato studie popisuje možná technická řešení vzorkovačů pro měření napětí a proudů elektrických výbojů v extrémních podmínkách. Tato studie popisuje možná technická řešení vzorkovačů pro měření napětí a proudů elektrických výbojů v extrémních podmínkách. Tato studie popisuje možná technická řešení vzorkovačů pro měření napětí a proudů elektrických výbojů v extrémních podmínkách.

English abstract

This study describes possible technical solutions for samplers to measure voltage and currents of electrical discharges under extreme conditions. This study describes possible technical solutions for samplers to measure voltage and currents of electrical discharges under extreme conditions. This study describes possible technical solutions for samplers to measure voltage and currents of electrical discharges under extreme conditions.

Keywords

Měření, elektrický výboj, vzorkování

Key words in English

Measurement, electrical discharge, sampling

Authors

KUBÍČEK, M.

Released

4. 9. 2017

Pages from

1

Pages to

22

Pages count

22

BibTex

@misc{BUT137594,
  author="Michal {Kubíček}",
  title="Souhrnná výzkumná zpráva SR18757060: Rešerše technických řešení v oblasti rychlého měření proudu a vysokého napětí spolu s uložením a zpracováním dat při vzorkování vyšším než 100 MHz.",
  year="2017",
  pages="1--22",
  note="summary research report - contract. research"
}