Detail předmětu

Analýza potravin

FCH-DCO_ANPAk. rok: 2011/2012

Jazyk výuky

čeština

Počet kreditů

2

Plánované vzdělávací činnosti a výukové metody

Metody vyučování závisejí na způsobu výuky a jsou popsány článkem 7 Studijního a zkušebního řádu VUT.

Základní literatura

KUBÁŇ, V. a KUBÁŇ, P.: Analýza potravin, Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, 2007, 203 stran ISBN:978-80-7375-036-7
LEES, M.: Food authenticity and traceability, CRC Press, 2003, ISBN: 978-0-8493-1763-7
PICÓ, I.: Food toxicants analysis, Elsevier,The Netherlands,2007, 762pp. ISBN: 978-0-444-52843-8

Zařazení předmětu ve studijních plánech

  • Program DPCP_CHTP doktorský

    obor DPCO_CHTP , 2. ročník, zimní semestr, povinně volitelný

  • Program DKCP_CHTP doktorský

    obor DKCO_CHTP , 2. ročník, zimní semestr, povinně volitelný