Detail publikace

Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování

LOUPANCOVÁ, B. ZEMANOVÁ, J. MÁCHOVÁ, Z. ŠTOUDKOVÁ, H. VÍTOVÁ, E.

Originální název

Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování

Český název

Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

cs

Originální abstrakt

Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování

Český abstrakt

Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování

Rok RIV

2006

Vydáno

13.11.2006

Nakladatel

STU Bratislava

Místo

Piešťany

ISSN

1335-5236

Periodikum

Proceedings of 15th International Conference Chromatograqphic Methods and Human Health

Ročník

16

Číslo

1

Stát

SK

Strany od

25

Strany do

28

Strany počet

3

Dokumenty

BibTex


@article{BUT43660,
  author="Blanka {Loupancová} and Jana {Zemanová} and Zuzana {Máchová} and Hana {Burianová} and Eva {Vítová}",
  title="Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování",
  annote="Změny mastných kyselin tavených sýrů v průběhu skladování",
  address="STU Bratislava",
  chapter="43660",
  institution="STU Bratislava",
  journal="Proceedings of 15th International Conference Chromatograqphic Methods and Human Health",
  number="1",
  volume="16",
  year="2006",
  month="november",
  pages="25--28",
  publisher="STU Bratislava",
  type="journal article - other"
}