Detail publikace

Rizikové faktory finančních investic v podmínkách soudobého vývoje světového finančního systému a kolabující Evropské unie.

REJNUŠ, O.

Originální název

Rizikové faktory finančních investic v podmínkách soudobého vývoje světového finančního systému a kolabující Evropské unie.

Anglický název

Risk factors of financial investments in the context of the current development of the world financial system and the collapsing European Union.

Typ

přednáška

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Přednáška se týkala soudobého řízení světové ekonomiky prostřednictvím doposud v praxi nevyzkoušených a velice rizikových nástrojů monetární regulace. Konkrétně se zabývala aktuální hospodářskou situací nejvýznamnějších zemí světa se zvláštním zaměřením na hospodářský vývoj v zemích Evropské unie a především eurozóny, s dopadem na jejich budoucí vývoj. A následně pak řešila možný vznik globální celosvětové hospodářské krize a rizika, která jsou s tím spojená.

Anglický abstrakt

The lecture dealt with the contemporary management of the world economy through the previously untested and very risky instruments of monetary regulation. In particular, it dealt with the current economic situation of the most important countries in the world, with a special focus on economic developments in the European Union and especially the euro area, with an impact on their future development. And then it addressed the possible emergence of the global global economic crisis and the risks involved.

Klíčová slova

Monetární regulace; globální krize; ekonomický kolaps

Klíčová slova v angličtině

Monetary regulation; global crisis; economic collapse

Autoři

REJNUŠ, O.

Vydáno

8. 6. 2019

Nakladatel

Diamonds International Corporation - D.I.C.

Místo

Konference "Moneyweekend" - Diamonds International Corporation - D.I.C. (8.6. 2019 - Brno)

URL

BibTex

@misc{BUT160110,
  author="Oldřich {Rejnuš}",
  title="Rizikové faktory finančních investic v podmínkách soudobého vývoje světového finančního systému a kolabující Evropské unie.",
  year="2019",
  publisher="Diamonds International Corporation - D.I.C.",
  address="Konference {"}Moneyweekend{"} - Diamonds International Corporation - D.I.C. (8.6. 2019 - Brno)",
  url="https://www.youtube.com/watch?v=qs_H89XiolA&t=92s",
  note="lecture"
}