Přístupnostní navigace
E-application
Search Search Close
prof. Ing.
CSc.
FCH, ÚFSCH – Director of Department
+420 54114 9330pekar@fch.vut.cz
Send BUT message
2020
SALAŠ, P.; LOŠÁK, M.; VYMYSLICKÝ, T.; PEKAŘ, M.; ROŽNOVSKÝ, J.; RAAB, S.; ENEV, V.; KNOTOVÁ, D.; VLK, R.; ŠEVČÍKOVÁ, M.; KALINA, M.; PELIKÁN, J.: xx; Využití obalovaného osiva pro zakládání porostů trav a jetelovin. xx. URL: https://usmzr.zf.mendelu.cz/wcd/w-zf-usmzr/clanky/2021/metodika_wasp_osivo.pdf. (Metodiky certifikované)Detail
SALAŠ, P.; VYMYSLICKÝ, T.; LOŠÁK, M.; PEKAŘ, M.; BURGOVÁ, J.; CHOVANČÍKOVÁ, E.; ENEV, V.; KNOTOVÁ, D.; ROŽNOVSKÝ, J.; FRYDRYCH, J.; KALINA, M.; PELIKÁN J.: xx; Využití pomocných půdních látek pro zlepšení vitality extenzivně využívaných ploch v suchem ohrožených oblastech ČR. xx. URL: https://usmzr.zf.mendelu.cz/wcd/w-zf-usmzr/clanky/2021/metodika_ppl_travnik.pdf. (Metodiky certifikované)Detail
2018
ENEV, V.; SOVOVÁ, Š.; RYBÁRIK, J.; KUBÍKOVÁ, L.; KLUČÁKOVÁ, M.; PEKAŘ, M. Fyzikálně-chemická charakterizace huminových kyselin izolovaných z vermikompostu a statkového hnoje. Centrum materiálového výzkumu, VUT v Brně: Centrum materiálového výzkumu, 2018. s. 1-6. Detail
2017
ENEV, V.; KUBÍKOVÁ, L.; POŘÍZKA, J.; KLUČÁKOVÁ, M.; PEKAŘ, M. Fyzikálně-chemická analýza humátů izolovaných z lignitu a Leonarditu. Centrum materiálového výzkumu, VUT v Brně: Centrum materiálového výzkumu, 2017. s. 1-8. Detail
2015
MÁROVÁ, I.; KUNDRÁT, V.; WASSERBAUER, J.; PEKAŘ, M. Charakterizace nanostrukturovaných materiálů, poradenská a technická pomoc při vývoji a laminaci nanovlákenných materiálů. Brno: 2015. s. 1-18. Detail
2012
SALAŠ, P. et al.: xx; Opatření vedoucí k zamezení biologické degradace půd a zvýšení biodiverzity v suchých oblastech ČR. xx. (Metodiky certifikované)Detail
2001
Pekař, M. Souhrnná výzkumná zpráva projektu GAČR 104/98/0763 (Transformace lignitu jako polymerního systému). Brno: 2001. 8 s.Detail
2000
PEKAŘ, M., KOPECKÝ, P., JANČÁŘ, J. Vývoj nových elastomerů na bázi recyklovaných polyolů. 2000.Detail
*) Citations are generated once every 24 hours.