prof. Mgr.

Václav Brázda

Ph.D.

FCH, ÚCHPBT – Professor

+420 54114 9418
brazda@fch.vut.cz

Send BUT message

prof. Mgr. Václav Brázda, Ph.D.

Projects

  • 2024

    Mezioborový výzkum - biochemie, fyzikální chemie, biotechnologie, zahájení: 01.03.2024, ukončení: 28.02.2025
    Detail

    Současná aktuální témata moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2024, ukončení: 28.02.2025
    Detail

    From bioinformatics analysis of genomes to computational structural biology and applications, zahájení: 01.02.2024, ukončení: 30.11.2024
    Detail

  • 2023

    Aktuální problémy a přístupy k výzkumu v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2023, ukončení: 28.02.2024
    Detail

    Rozvoj mezioborového přístupu – fyzikální chemie, biochemie a biotechnologie, zahájení: 01.03.2023, ukončení: 28.02.2024
    Detail

    From bioinformatics analysis of genomes to computiational structural biology and applications, zahájení: 01.02.2023, ukončení: 30.11.2023
    Detail

  • 2022

    Příspěvek k rozvoji moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2022, ukončení: 28.02.2023
    Detail

  • 2021

    Průsečíky fyzikální chemie, biochemie a biotechnologie v moderních aplikacích , zahájení: 01.03.2021, ukončení: 28.02.2022
    Detail

    Vývoj a využití progresivních postupů při zpracování, analýze a hodnocení potravin, potravinářských surovin a odpadů., zahájení: 01.03.2021, ukončení: 28.02.2022
    Detail

  • 2020

    Aplikace progresivních metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2020, ukončení: 28.02.2021
    Detail

  • 2019

    Využití pokročilých metod a postupů v rámci moderních potravinářských věd, zahájení: 01.03.2019, ukončení: 28.02.2020
    Detail

  • 2018

    Aplikace moderních postupů při výrobě, zpracování a analýze potravin, jejich složek a surovin a při valorizaci odpadů. , zahájení: 01.03.2018, ukončení: 28.02.2019
    Detail