Přístupnostní navigace
E-application
Search Search Close
Publication result detail
ČUPROVÁ, D.; KALOUSEK, M.
Original Title
Zamezení povrchové kondenzace na stropě dozrávárny sýrů
English Title
Prevention of surface devaporation on cheeses store ceiling
Type
Paper in proceedings (conference paper)
Original Abstract
Pro dozrávání sýrů jsou důležité specifické podmínky. Realativní vlhkost 96% - 98% a teplota interiéru +4 C až +8 C. V příspěvku jsou uvedeny varianty zateplení stropu dozrávárny sýrů vzhledem k možné kondenzaci vlhkosti.
English abstract
For maturing cheeses are important specific conditions. Realativ humidity 96% - 98% and temperature of interior from +4 C to +8 C. In this paper are mentioned variants of insulation of ceiling.
Key words in English
relative moisture air temperature, dew point, condensation
Authors
Released
01.02.2006
Publisher
Vysoké učení technické v Brně, Fakulta stavební
Location
Brno
ISBN
80-214-3129-6
Book
Sborník konference PODLAHY STROPY A PODHLEDY 2006
Volume
2006
Pages from
19
Pages to
23
Pages count
5
BibTex
@inproceedings{BUT21907, author="Danuše {Čuprová} and Miloš {Kalousek}", title="Zamezení povrchové kondenzace na stropě dozrávárny sýrů", booktitle="Sborník konference PODLAHY STROPY A PODHLEDY 2006", year="2006", volume="2006", pages="19--23", publisher="Vysoké učení technické v Brně, Fakulta stavební", address="Brno", isbn="80-214-3129-6" }