Publication result detail

Zamezení povrchové kondenzace na stropě dozrávárny sýrů

ČUPROVÁ, D.; KALOUSEK, M.

Original Title

Zamezení povrchové kondenzace na stropě dozrávárny sýrů

English Title

Prevention of surface devaporation on cheeses store ceiling

Type

Paper in proceedings (conference paper)

Original Abstract

Pro dozrávání sýrů jsou důležité specifické podmínky. Realativní vlhkost 96% - 98% a teplota interiéru +4 C až +8 C. V příspěvku jsou uvedeny varianty zateplení stropu dozrávárny sýrů vzhledem k možné kondenzaci vlhkosti.

English abstract

For maturing cheeses are important specific conditions. Realativ humidity 96% - 98% and temperature of interior from +4 C to +8 C. In this paper are mentioned variants of insulation of ceiling.

Key words in English

relative moisture air temperature, dew point, condensation

Authors

ČUPROVÁ, D.; KALOUSEK, M.

Released

01.02.2006

Publisher

Vysoké učení technické v Brně, Fakulta stavební

Location

Brno

ISBN

80-214-3129-6

Book

Sborník konference PODLAHY STROPY A PODHLEDY 2006

Volume

2006

Pages from

19

Pages to

23

Pages count

5

BibTex

@inproceedings{BUT21907,
  author="Danuše {Čuprová} and Miloš {Kalousek}",
  title="Zamezení povrchové kondenzace na stropě dozrávárny sýrů",
  booktitle="Sborník konference PODLAHY STROPY A PODHLEDY 2006",
  year="2006",
  volume="2006",
  pages="19--23",
  publisher="Vysoké učení technické v Brně, Fakulta stavební",
  address="Brno",
  isbn="80-214-3129-6"
}