Product detail

PROTOKOL o výrobě prototypu prefabrikované vibrolisované vodopropustné dlažební desky o rozměrech 560x280x60 mm ve společnosti Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

HUBERTOVÁ, M. BORÝSEK, R. HELA, R.

Product type

prototyp

Abstract

Vodopropustné betonové dlažební desky (dlažba velkého formátu o rozměrech 560x280x60) jsou určeny pro zhotovení dlážděných krytů vozovek, chodníků, parkovišť, místních komunikací, cyklistických stezek, průmyslových zón apod. jako součást vodopropustné konstrukce/systému za účelem vsaku dešťové vody z povrchu. Vsakování dešťové vody je zajištěno propustným materiálem prvku. Betonové vodopropustné dlažební bloky a desky jsou zhotoveny jako jednovrstvé z betonu s mezerovitou strukturou zajišťující propustnost vodou (vodopropustný beton). Lze je vyrábět v barevných variantách. Patří do kategorie velkoplošných dlažeb, která je vhodná pro pokládku velkých dlážděných ploch - vnějších i vnitřních. Výrobce Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s..

Keywords

Vodopropustné betonové dlažební desky, dláždění kryty vozovek, cyklostezky, parkoviště, vodopropustné konstrukce, dešťová voda

Create date

14. 2. 2022

Location

Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k.s. se sídlem Vintířov 176, PSČ 357 44

Possibilities of use

K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

Licence fee

Poskytovatel licence na výsledek požaduje licenční poplatek