Project detail

Charaktrizace vzorků jablek skladovaných v ochranné atmosféře

Duration: 06.04.2014 — 30.06.2014

Funding resources

Neveřejný sektor - Přímé kontrakty - smluvní výzkum, neveřejné zdroje
- whole funder (2014-01-01 - 2014-12-21)

On the project

V rámci projektu byly charakterizovány vybrané parametry - obsah aktivních látek, vitaminů a také povrchová mikroflóra několika druhů jablek dlouhodobě skladovaých v ochranné atmosféře.

Description in English
In this project were characterized some parameters - content of active substances, vitamins and surface microflora in several sorts of apples stored for long period under controlled atmosphere.

Keywords
jablka, povrchová mikroflóra, skladování

Key words in English
apples, surface microflora, storage

Mark

HS16459219

Default language

Czech

People responsible

Lichnová Andrea, Ing., Ph.D. - fellow researcher
Němcová Andrea, Ing., Ph.D. - fellow researcher
Márová Ivana, prof. RNDr., CSc. - principal person responsible

Units

Materials Research Centre
- (2014-04-06 - 2014-06-30)
Institute of Food Science and Biotechnology
- (2015-04-06 - 2014-06-30)

Results

MÁROVÁ, I.; LICHNOVÁ, A.; HÁRONIKOVÁ, A. Charakterizace jablek dlouhodobě skladovaných v ochranné atmosféře. Brno: 2014. s. 1-45.
Detail