Project detail

Využití funkční verifikace při vývoji pokročilých číslicových obvodů

Duration: 01.01.2012 — 31.12.2012

Funding resources

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR - Fond rozvoje vysokých škol (FRVŠ)

- whole funder (2012-01-01 - 2012-12-31)

On the project

Projekt se zaměřuje na vytvoření doplňujících studijních a demonstračních materiálů do předmětu Pokročilé číslicové systémy (PCS). Vytvořené materiály bude možné použít i jako rozšiřující studijní materiály do kurzů Návrh číslicových systémů (INC) a Hardware/software Codesign (HSC).

Materiály budou zahrnovat prezentaci zaměřenou na nezbytný úvod do problematiky funkční verifikace a její využití v procesu komplexních vývoje číslicových obvodů a také doplňující materiály k prezentaci, které budou názorným způsobem demonstrovat vytváření, modifikaci a aplikaci verifikačních prostředí a práci se simulačními nástroji používanými v praxi.

Description in English
This project is aimed at creating additional study and demonstration materials for the course in Advanced Digital Systems (PCS). The produced materials will possibly be used in other courses dealing with the design of digital systems, such as Digital Systems Design (INC) and Hardware/software Codesign (HSC).

The set of materials will comprise a presentation containing a basic introduction to the area of functional verification and its use in the development process of digital systems with a high level of complexity. These materials will be supplemented with demonstration materials illustrating the creation, modification and application of verification environments and working with modern simulation tools used in practice.

Keywords
funkční verifikace, číslicové obvody

Key words in English
functional verification, digital circuits

Mark

FR1798/2012/G1

Default language

Czech

People responsible

Kajan Michal, Ing. - fellow researcher
Kotásek Zdeněk, doc. Ing., CSc. - fellow researcher
Lengál Ondřej, Ing., Ph.D. - principal person responsible