Přístupnostní navigace
E-application
Search Search Close
Project detail
Duration: 1.1.2011 — 31.12.2011
Funding resources
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy ČR - Fond rozvoje vysokých škol (FRVŠ)
On the project
Cílem navrhovaného projektu je testování a následné zavedení nových úloh v praktickém cvičení. Koncepce projektu je vypracována tak, aby studenti v průběhu výuky získali praktické zkušenosti s mezofilními a termofilními mikroorganismy a kvasinkami. Technologický přístup je v současné době velmi žádaný, tudíž rozšíření praktické výuky biotechnologií zvýší nejen znalosti studentů navazujícího magisterského oboru Potravinářská chemie a biotechnologie realizovaného na FCH VUT v Brně ve studijním programu Chemie a technologie potravin, ale rozšíří i jejich možnosti uplatnění v praxi. Projekt může významně přispět ke zkvalitnění, modernizaci, rozšíření spektra metodik a využití kombinace různých metodických postupů při řešení komplexních biotechnologických problémů v rámci praktické výuky oboru.
Mark
1867/2011
Default language
Czech
People responsible
Šupinová Petra, Ing. - principal person responsibleBabák Libor, Ing. Mgr., Ph.D., MBA - fellow researcherŠuranská Hana, Ing., Ph.D. - fellow researcher
Units
Faculty of Chemistry- responsible department (31.3.2011 - not assigned)Faculty of Chemistry- beneficiary (31.3.2011 - not assigned)
Responsibility: Šupinová Petra, Ing.