Project detail

InterpRISe - Interregional Co-operation for Promoting Regional Innovation Strategies (RIS) in Europe

Duration: 01.01.2002 — 11.12.2002

On the project

The initialisation of the Information Technology study programme at the Faculty of Information Technology, Brno University of Technology. The activities the goal of which is to cover the demands of the teaching process at the newly established faculty. Establishing the cooperation with IT companies in Brno region to search for new forms of research cooperation.

Description in Czech
Zahájení výuky oboru Informační technologie na Fakultě informačních technologií Vysokého učení technického v Brně. Spolupráce s renomovanými světovými a tuzemskými firmami působícími v regionu, diskuse o osnovách předmětů s ohledem na požadavky praxe. Příprava na pokrytí objemu výuky v souvislosti s výrazným nárůstem počtu studentů na nově vznikající FIT VUT v Brně (personální obsazení a vybavení učeben). Navázání spolupráce se společnostmi působícími v regionu v oblasti IT při hledání nových forem společné vědecko-výzkumné činnosti.

Keywords
Information technology

Key words in Czech
Informační technologie, výuka oboru Informační technologie

Mark

Phare 00-0047

Default language

English

People responsible

Kotásek Zdeněk, doc. Ing., CSc. - fellow researcher
Hruška Tomáš, prof. Ing., CSc. - principal person responsible

Units

Faculty of Information Technology
- (2002-01-01 - 2002-12-11)

Results

ZBOŘIL, F. Neuronové sítě. Brno: 2002. s. 0 ( s.)
Detail

EYSSELT, M. Zustand der Ausbildung mittels der Methode "E-Learning" an der TU Brno: FIT. Halle/Saale: Institution for Structurepolics and Economy, Halle-Leipzig, 2002. s. 0 ( s.)
Detail

SCHWARZ, J. Aplikované evoluční algoritmy. Učební texty pro předmět EVA, obor IT. Brno: Fakulta informačních technologií VUT v Brně, 2002. s. 0 ( s.)
Detail

DVOŘÁK, V. Architektura a programování paralelních systémů. Učební texty pro předmět APP, obor IT. Brno: 2002. s. 0 ( s.)
Detail

ŠVÉDA, M. Specifications of embedded systems. Učební texty pro předmět SVS, obor IT. Brno: 2002. p. 0 ( p.)
Detail

DRÁBEK, V. Diagnosis and testing. Student e-text for DIA, study program IT. Brno: Faculty of Information Technology BUT, 2003. p. 0 ( p.)
Detail

HRUŠKA, T. Objektově orientované databázové systémy. Učební texty předmětu INS. Brno: 2002. s. 0 ( s.)
Detail

KRESLÍKOVÁ, J. Základy programování. Učební texty pro předmět IZP, obor IT. Brno: Fakulta informačních technologií VUT v Brně, 2002. s. 0 ( s.)
Detail

ZENDULKA, J. Databázové systémy. Učební texty pro předmět DSI, obor IT. Brno: 2002. s. 0 ( s.)
Detail

ČEŠKA, M. Teoretická informatika. Učební texty pro předměty FJP a TI, obor IT. Brno: Fakulta informačních technologií VUT v Brně, 2002. s. 0 ( s.)
Detail

KOLÁŘ, D. Postrelační databáze. Učební texty pro předmět PRD, obor VTI, předmět PDS, obor IT. Brno: Fakulta informačních technologií VUT v Brně, 2002. s. 0 ( s.)
Detail