Publication detail

Stanovení sójových izoflavonů v potravinách metodou CZE

ZEMANOVÁ, J. VRÁNOVÁ, D. VESPALCOVÁ, M.

Original Title

Stanovení sójových izoflavonů v potravinách metodou CZE

English Title

Determination of soy isoflavones in food by CZE

Type

conference paper

Language

Czech

Original Abstract

Prezentovaná práce se týká vývoje metody využitelné ke stanovení izoflavonů v potravinách. Aplikovanou separační technikou byla kapilární zónová elektroforéza.

English abstract

The presented work deals with the development of a method applicable to the determination of isoflavones in food. Capillary zone electrophoresis was used as an applied separation technique.

Keywords

sojové izoflavony, potraviny, CZE

Key words in English

soy isoflavones. food, CZE

Authors

ZEMANOVÁ, J.; VRÁNOVÁ, D.; VESPALCOVÁ, M.

RIV year

2004

Released

30. 6. 2002

Publisher

Chemické listy - VŠCHT

Location

Brno

ISBN

0009-2770

Periodical

Chemické listy

Year of study

96 S

Number

1

State

Czech Republic

Pages from

497

Pages to

497

Pages count

1

BibTex

@inproceedings{BUT46017,
  author="Jana {Zemanová} and Dana {Vránová} and Milena {Vespalcová}",
  title="Stanovení sójových izoflavonů v potravinách metodou CZE",
  booktitle="Chemické listy 6, ročník 96
54. sjezd chemických společností; 30.6. až 4.7.2002; Brno; Sborník",
  year="2002",
  journal="Chemické listy",
  volume="96 S",
  number="1",
  pages="497--497",
  publisher="Chemické listy - VŠCHT",
  address="Brno",
  issn="0009-2770"
}