Project detail

Study of cheese cooling by rolls

Duration: 09.06.2023 — 31.08.2023

Funding resources

Neveřejný sektor - Přímé kontrakty - smluvní výzkum, neveřejné zdroje
- whole funder

On the project

The goal of this project is to study cooling of cheese using cooling rolls . The output of the study will be number of cooling rolls, liquid flow rate, and cooling homogeneity.

Description in Czech
Cílem projektu je chlazení sýra pomocí chladících válců, Výsledkem studie bude nstavení počtu válců, nastavení proudění hmoty a homogenita chlazení.

Keywords
cooling, liquid flow rate, rolls

Mark

SR132357

Default language

English

People responsible

Hnízdil Milan, doc. Ing., Ph.D. - fellow researcher
Chabičovský Martin, Ing., Ph.D. - fellow researcher
Komínek Jan, Ing., Ph.D. - fellow researcher
Kotrbáček Petr, doc. Ing., Ph.D. - fellow researcher
Luks Tomáš, Ing., Ph.D. - fellow researcher
Pohanka Michal, doc. Ing., Ph.D. - principal person responsible

Units

Heat Transfer and Fluid Flow Laboratory
- (2023-06-09 - not assigned)
Section of Heat Transfer and Fluid Flow Division
- (2023-06-09 - 2023-08-31)