Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Vysoké učení technické v Brně zve na přednášku iniciativy Zachraň jídlo, která se koná v pondělí 24. 2. v 16:00, v KUMST Brno na ulici Údolní. Návštěvníci akce se například dozví, co se stane s jídlem, které skončí v koši a jaký má tento problém dopad na planetu a každodenní život. Akce je přístupná pro širokou veřejnost.
Ilustrační foto | Autor: ShutterstockPřednáška nabídne praktické tipy, jak snížit potravinový odpad, ale také nové a inspirativní informace od Veroniky Mejkalové z iniciativy Zachraň jídlo.
Zjistíte, jak můžete přispět k udržitelnější budoucnosti, a objevíte, že i malý krok může vést k velké změně!
Jedná se o akci výzkumného projektu TA ČR, zaměřeného na redukci potravinového odpadu u generace Z.
Pronájem prostor je financován z projektu NPO: Akcelerace zelených dovedností a udržitelnosti na VUT.
Díky tomuto projektu má VUT od začátku roku 2025 novou ucelenou strategii nejen pro udržitelnost každodenního provozu, ale zejména pro dlouhodobé plánování a rozvoj. Společně s tím projekt podpořil vznik univerzitního nástroje pro výpočet emisní stopy.nebudtrash.czkumstbrno.cz