Detail publikace

Multi-experimental Characterization Of Grape Skin Extracts

ŠŤAVÍKOVÁ, L. POLOVKA, M. HOHNOVÁ, B. ZEMANOVÁ, J.

Originální název

Multi-experimental Characterization Of Grape Skin Extracts

Typ

článek v časopise - ostatní, Jost

Jazyk

angličtina

Originální abstrakt

A complex study of grape skin ethanolic extracts preparated by Pressurized Fluid Extraction (PFE) from two vine grape varieties, St. Laurent and Alibernet is presented.

Klíčová slova

PFE, grape skin, TPC, CIE Lab, EPR, ABTS, DPPH

Autoři

ŠŤAVÍKOVÁ, L.; POLOVKA, M.; HOHNOVÁ, B.; ZEMANOVÁ, J.

Rok RIV

2008

Vydáno

1. 1. 2009

ISSN

1212-1800

Periodikum

Czech J. Food Scencies (Special Isue)

Ročník

26

Číslo

S

Stát

Česká republika

Strany od

43

Strany do

48

Strany počet

6

BibTex

@article{BUT49144,
  author="Lenka {Šťavíková} and Martin {Polovka} and Barbora {Hohnová} and Jana {Zemanová}",
  title="Multi-experimental Characterization Of Grape Skin Extracts",
  journal="Czech J. Food Scencies (Special Isue)",
  year="2009",
  volume="26",
  number="S",
  pages="43--48",
  issn="1212-1800"
}