Detail publikace

Stanovení sójových izoflavonů v potravinách metodou CZE

ZEMANOVÁ, J. VRÁNOVÁ, D. VESPALCOVÁ, M.

Originální název

Stanovení sójových izoflavonů v potravinách metodou CZE

Český název

Stanovení sójových izoflavonů v potravinách metodou CZE

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

cs

Originální abstrakt

Prezentovaná práce se týká vývoje metody využitelné ke stanovení izoflavonů v potravinách. Aplikovanou separační technikou byla kapilární zónová elektroforéza.

Český abstrakt

Prezentovaná práce se týká vývoje metody využitelné ke stanovení izoflavonů v potravinách. Aplikovanou separační technikou byla kapilární zónová elektroforéza.

Klíčová slova

sojové izoflavony, potraviny, CZE

Rok RIV

2004

Vydáno

30.06.2002

Nakladatel

Chemické listy - VŠCHT

Místo

Brno

ISSN

0009-2770

Periodikum

Chemické listy

Ročník

96 S

Číslo

1

Stát

CZ

Strany od

497

Strany do

497

Strany počet

1

Dokumenty

BibTex


@inproceedings{BUT46017,
  author="Jana {Zemanová} and Dana {Vránová} and Milena {Vespalcová}",
  title="Stanovení sójových izoflavonů v potravinách metodou CZE",
  annote="Prezentovaná práce se týká vývoje metody využitelné ke stanovení izoflavonů v potravinách. Aplikovanou separační technikou byla kapilární zónová elektroforéza.",
  address="Chemické listy - VŠCHT",
  booktitle="Chemické listy 6, ročník 96
54. sjezd chemických společností; 30.6. až 4.7.2002; Brno; Sborník",
  chapter="46017",
  howpublished="print",
  institution="Chemické listy - VŠCHT",
  journal="Chemické listy (IF = 0.348)",
  number="1",
  year="2002",
  month="june",
  pages="497--497",
  publisher="Chemické listy - VŠCHT",
  type="conference paper"
}