Detail publikace

New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses

ZEMANOVÁ, J. LAŠTOVIČKOVÁ, M. VÍTOVÁ, E. BŘEZINA, P. ŠTOUDKOVÁ, H. LOUPANCOVÁ, B.

Originální název

New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses

Český název

New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

cs

Originální abstrakt

New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses

Český abstrakt

New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses

Rok RIV

2006

Vydáno

05.04.2006

Nakladatel

SPU Nitra

Místo

Nitra

ISBN

80-8069-682-9

Kniha

Bezpečnost a kontrola potravin

Strany od

313

Strany do

316

Strany počet

4

Dokumenty

BibTex


@inproceedings{BUT25127,
  author="Jana {Zemanová} and Markéta {Laštovičková} and Eva {Vítová} and Pavel {Březina} and Hana {Burianová} and Blanka {Loupancová}",
  title="New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses",
  annote="New Prespective in Solution of Problems of Analysis of Bitter Peptides in Cheeses",
  address="SPU Nitra",
  booktitle="Bezpečnost a kontrola potravin",
  chapter="25127",
  institution="SPU Nitra",
  journal="Nezařazené články",
  year="2006",
  month="april",
  pages="313--316",
  publisher="SPU Nitra",
  type="conference paper"
}