Detail publikace

Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF

ZEMANOVÁ, J. ŠTOUDKOVÁ, H. LAŠTOVIČKOVÁ, M. VÍTOVÁ, E. LOUPANCOVÁ, B. BŘEZINA, P.

Originální název

Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF

Český název

Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

cs

Originální abstrakt

Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF

Český abstrakt

Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF

Rok RIV

2006

Vydáno

26.01.2006

Nakladatel

VŠCHT Praha

Místo

Praha

ISBN

80-7080-620-6

Kniha

Mléko a sýry 2006

Strany od

172

Strany do

176

Strany počet

5

Dokumenty

BibTex


@inproceedings{BUT25125,
  author="Jana {Zemanová} and Hana {Burianová} and Markéta {Laštovičková} and Eva {Vítová} and Blanka {Loupancová} and Pavel {Březina}",
  title="Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF",
  annote="Identification of Bitter Peptides in Niva Cheese by Mass Spectrometry MALDI-TOF",
  address="VŠCHT Praha",
  booktitle="Mléko a sýry 2006",
  chapter="25125",
  institution="VŠCHT Praha",
  journal="Nezařazené články",
  year="2006",
  month="january",
  pages="172--176",
  publisher="VŠCHT Praha",
  type="conference paper"
}