Detail publikace

Stanovení sojových proteinů v potravinách metodou CZE

ZEMANOVÁ, J. VESPALCOVÁ, M. VRÁNOVÁ, D.

Originální název

Stanovení sojových proteinů v potravinách metodou CZE

Český název

Stanovení sojových proteinů v potravinách metodou CZE

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

cs

Originální abstrakt

Sojové isoflavony, mezi něž patří i studovaný genistein a daidzein, jsou považovány za vhodné indikátory sojových proteinů v potravinách. Pro jejich stanovení byla využita kapilární zónová elektroforéza v nepokryté kapiláře.

Český abstrakt

Sojové isoflavony, mezi něž patří i studovaný genistein a daidzein, jsou považovány za vhodné indikátory sojových proteinů v potravinách. Pro jejich stanovení byla využita kapilární zónová elektroforéza v nepokryté kapiláře.

Vydáno

27.05.2002

Nakladatel

VÚPP Praha 2002

Místo

Praha

ISBN

80-902671-5-7

Kniha

Sborník příspěvků XXXIII. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Číslo edice

1

Strany od

196

Strany do

197

Strany počet

2

Dokumenty

BibTex


@inproceedings{BUT24868,
  author="Jana {Zemanová} and Milena {Vespalcová} and Dana {Vránová}",
  title="Stanovení sojových proteinů v potravinách metodou CZE",
  annote="Sojové isoflavony, mezi něž patří i studovaný genistein a daidzein, jsou považovány za vhodné indikátory sojových proteinů v potravinách. Pro jejich stanovení byla využita  kapilární zónová elektroforéza v nepokryté kapiláře.",
  address="VÚPP Praha 2002",
  booktitle="Sborník příspěvků XXXIII. symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin",
  chapter="24868",
  howpublished="electronic, physical medium",
  institution="VÚPP Praha 2002",
  year="2002",
  month="may",
  pages="196--197",
  publisher="VÚPP Praha 2002",
  type="conference paper"
}