Detail publikace

Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.

LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. ŠTOUDKOVÁ, H. ZEMANOVÁ, J.

Originální název

Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.

Český název

Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

cs

Originální abstrakt

Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.

Český abstrakt

Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.

Rok RIV

2006

Vydáno

05.04.2006

Nakladatel

Slovenská pol'nohospodárska univerzita v Nitre

Místo

Nitra

ISBN

80-8069-681-0

Kniha

sborník

Edice

3

Číslo edice

4

Strany od

404

Strany do

406

Strany počet

3

Dokumenty

BibTex


@inproceedings{BUT21650,
  author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová}",
  title="Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.",
  annote="Identifikace těkavých látek čokolády s použitím HS-SPME v kombinaci s GC-MS.",
  address="Slovenská pol'nohospodárska univerzita v Nitre",
  booktitle="sborník",
  chapter="21650",
  edition="3",
  howpublished="print",
  institution="Slovenská pol'nohospodárska univerzita v Nitre",
  year="2006",
  month="april",
  pages="404--406",
  publisher="Slovenská pol'nohospodárska univerzita v Nitre",
  type="conference paper"
}