Detail publikace

Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie.

LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E. HROZOVÁ, L. ŠTOUDKOVÁ, H. ZEMANOVÁ, J. BUŇKA, F.

Originální název

Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie.

Anglický název

Analysis of FA in processed cheese using GC

Typ

článek ve sborníku ve WoS nebo Scopus

Jazyk

čeština

Originální abstrakt

Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie

Anglický abstrakt

Analysis of FA in processed cheese using GC

Klíčová slova v angličtině

FA, GC, processed cheese

Autoři

LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.; HROZOVÁ, L.; ŠTOUDKOVÁ, H.; ZEMANOVÁ, J.; BUŇKA, F.

Rok RIV

2005

Vydáno

23. 5. 2005

Nakladatel

VÚPP

Místo

Skalský Dvůr

ISBN

80-86909-01-8

Kniha

Sborník

Edice

5

Číslo edice

5

Strany od

44

Strany do

47

Strany počet

4

BibTex

@inproceedings{BUT16196,
  author="Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová} and Lenka {Hrozová} and Hana {Burianová} and Jana {Zemanová} and František {Buňka}",
  title="Stanovení mastných kyselin v tavených sýrech pomocí plynové chromatografie.",
  booktitle="Sborník",
  year="2005",
  series="5",
  number="5",
  pages="44--47",
  publisher="VÚPP",
  address="Skalský Dvůr",
  isbn="80-86909-01-8"
}