Detail publikace

Významné baktericidní účinky želatinových nanovláken modifikovaných oxidovanou celulózou.

ŠVACHOVÁ, V. VOJTOVÁ, L.PAVLIŇÁK, D. ALBERTI, M. JANČÁŘ, J. HYRŠL, P.

Originální název

Významné baktericidní účinky želatinových nanovláken modifikovaných oxidovanou celulózou.

Český název

Významné baktericidní účinky želatinových nanovláken modifikovaných oxidovanou celulózou.

Typ

přednáška

Jazyk

cs

Originální abstrakt

Tato práce je zaměřená na přípravu želatinových nanovláken modifikovaných oxidovanou celulózou. Přednáška zahrnuje přípravu nanovláken pomocí modifikované verze elektrostatického zvlákňování - Nanospideru, jejich charakterizaci a také potenciální aplikace.

Český abstrakt

Tato práce je zaměřená na přípravu želatinových nanovláken modifikovaných oxidovanou celulózou. Přednáška zahrnuje přípravu nanovláken pomocí modifikované verze elektrostatického zvlákňování - Nanospideru, jejich charakterizaci a také potenciální aplikace.

Klíčová slova

želatina, oxidovaná celulóza, elektrospinning

Vydáno

29.04.2014

Místo

Brno

Strany od

35

Strany do

35

Strany počet

55

Dokumenty

BibTex


@misc{BUT108201,
  author="Veronika {Pavliňáková} and Lucy {Vojtová} and Milan {Alberti} and Josef {Jančář} and Pavel {Hyršl}",
  title="Významné baktericidní účinky želatinových nanovláken modifikovaných oxidovanou celulózou.",
  annote="Tato práce je zaměřená na přípravu želatinových nanovláken modifikovaných oxidovanou celulózou. Přednáška zahrnuje přípravu nanovláken pomocí modifikované verze elektrostatického zvlákňování - Nanospideru, jejich charakterizaci a také potenciální aplikace.",
  chapter="108201",
  howpublished="print",
  year="2014",
  month="april",
  pages="35--35",
  type="lecture"
}