Detail publikačního výsledku

Utilization of Lactobacillus sp. for steroid glycoalkaloids degradation by lactic acid fermentation

VESELÁ, M., DRDÁK, M., ŠIMON, P.

Originální název

Utilization of Lactobacillus sp. for steroid glycoalkaloids degradation by lactic acid fermentation

Anglický název

Utilization of Lactobacillus sp. for steroid glycoalkaloids degradation by lactic acid fermentation

Druh

Článek recenzovaný mimo WoS a Scopus

Originální abstrakt

Utilization of Lactobacillus sp. for steroid glycoalkaloids degradation by lactic acid fermentation

Anglický abstrakt

Utilization of Lactobacillus sp. for steroid glycoalkaloids degradation by lactic acid fermentation

Klíčová slova

Lactobacillus sp., glycoalkaloids degradation

Klíčová slova v angličtině

Lactobacillus sp., glycoalkaloids degradation

Autoři

VESELÁ, M., DRDÁK, M., ŠIMON, P.

Vydáno

01.01.2002

Místo

Weinheim

ISSN

0027-769X

Periodikum

Nahrung

Svazek

46

Číslo

4

Stát

Spolková republika Německo

Strany od

345

Strany do

348

Strany počet

3

BibTex

@article{BUT41035,
  author="Mária {Veselá} and Milan {Drdák} and Peter {Šimon}",
  title="Utilization of Lactobacillus sp. for steroid glycoalkaloids degradation by lactic acid fermentation",
  journal="Nahrung",
  year="2002",
  volume="46",
  number="4",
  pages="345--348",
  issn="0027-769X"
}