Přístupnostní navigace
E-přihláška
Vyhledávání Vyhledat Zavřít
Detail publikačního výsledku
BENDOVÁ, A.; PAVLIŠTÍKOVÁ, N.; POŽGAYOVÁ, V.; MÁROVÁ, I.
Originální název
Development of nutritionally enhanced foods with microalgae extracts
Anglický název
Druh
Abstrakt
Originální abstrakt
This work was focused on the preparation, characterization and comparison of extracts prepared from selected microalgae and cyanobacteria.
Anglický abstrakt
Klíčová slova
food fortification, microalgae, extract
Klíčová slova v angličtině
Autoři
Vydáno
22.01.2025
Nakladatel
Sciendo
ISSN
2564-615X
Periodikum
EuroBiotech Journal
Svazek
9
Číslo
1
Stát
Italská republika
Strany od
47
Strany do
Strany počet
URL
https://sciendo.com/article/10.2478/ebtj-2025-0004
BibTex
@misc{BUT196677, author="Agáta {Bendová} and Nela {Pavlištíková} and Viktória {Požgayová} and Ivana {Márová}", title="Development of nutritionally enhanced foods with microalgae extracts", year="2025", journal="EuroBiotech Journal", volume="9", number="1", pages="47--47", publisher="Sciendo", doi="10.2478/ebtj-2025-0004", url="https://sciendo.com/article/10.2478/ebtj-2025-0004", note="Abstract" }