Publication detail

Využití elektromigračních metod pro stanovení látek bílkovinné povahy v potravinářských materiálech

ZEMANOVÁ, J.

Original Title

Využití elektromigračních metod pro stanovení látek bílkovinné povahy v potravinářských materiálech

English Title

Utilization of electrophoretic methods for analysis of proteinaceous compounds in foodstuffs

Type

dissertation

Language

Czech

Original Abstract

Využití elektromigračních metod pro stanovení látek bílkovinné povahy v potravinářských materiálech

English abstract

Utilization of electrophoretic methods for analysis of proteinaceous compounds in foodstuffs

Key words in English

bitter peptides, mould cheeses, electrophoresis, sensory analysis

Authors

ZEMANOVÁ, J.

Released

21. 12. 2005

Publisher

FCH VUT

Location

Brno

Pages to

220

Pages count

220

BibTex

@phdthesis{BUT66804,
  author="Jana {Zemanová}",
  title="Využití elektromigračních metod pro stanovení látek bílkovinné povahy v potravinářských materiálech",
  publisher="FCH VUT",
  address="Brno",
  pages="220",
  year="2005"
}