Publication detail

Stanovení sojových preparátů v potravinách metodou kapilární zónové elektroforézy

ZEMANOVÁ, J. VESPALCOVÁ, M. VRÁNOVÁ, D.

Original Title

Stanovení sojových preparátů v potravinách metodou kapilární zónové elektroforézy

English Title

Determination of soy additives in food by capillary zone electrophoresis

Type

abstract

Language

Czech

Original Abstract

Prezentovaná práce se zabývá vývojem metody pro stanovení soji v potravinářských výrobcích.

English abstract

The presented work deals with the development of a method for the determination of soya in food products.

Keywords

sója, potraviny, kapilární elektroforéza

Key words in English

soya, food, capillary electrophoresis

Authors

ZEMANOVÁ, J.; VESPALCOVÁ, M.; VRÁNOVÁ, D.

Released

24. 6. 2002

Publisher

UP Olomouc

Location

Olomouc

ISBN

80-86238-24-5

Book

Sborník příspěvků

Pages from

89

Pages to

90

Pages count

1

BibTex

@misc{BUT7506,
  author="Jana {Zemanová} and Milena {Vespalcová} and Dana {Vránová}",
  title="Stanovení sojových preparátů v potravinách metodou kapilární zónové elektroforézy",
  booktitle="Sborník příspěvků",
  year="2002",
  pages="89--90",
  publisher="UP Olomouc",
  address="Olomouc",
  isbn="80-86238-24-5",
  note="abstract"
}