Publication detail

Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít

ŠTOUDKOVÁ, H. FIŠERA, M. ZEMANOVÁ, J. LOUPANCOVÁ, B. VÍTOVÁ, E.

Original Title

Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít

English Title

Extraction of volatile aroma compounds using molecular sieves

Type

journal article - other

Language

Czech

Original Abstract

Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít

English abstract

Extraction of volatile aroma compounds using molecular sieves

Key words in English

molecular sieves, cheese, GC

Authors

ŠTOUDKOVÁ, H.; FIŠERA, M.; ZEMANOVÁ, J.; LOUPANCOVÁ, B.; VÍTOVÁ, E.

RIV year

2005

Released

21. 9. 2005

Publisher

STU Bratislava

Location

Bratislava

ISBN

1336-6831

Periodical

Súčasný stav a perspektívy analytickej chémie v praxi

Year of study

3

Number

2

State

Slovak Republic

Pages from

10

Pages to

18

Pages count

8

BibTex

@article{BUT46367,
  author="Hana {Burianová} and Miroslav {Fišera} and Jana {Zemanová} and Blanka {Loupancová} and Eva {Vítová}",
  title="Extrakce těkavých aromatických látek sýra pomocí molekulových sít",
  journal="Súčasný stav a perspektívy analytickej chémie v praxi",
  year="2005",
  volume="3",
  number="2",
  pages="10--18",
  issn="1336-6831"
}